Donetsk og Luhansk

Russland anerkjenner Luhansk og Donetsk som uavhengige stater. Norge fordømmer Russlands anerkjennelse av Luhansk og Donetsk som selvstendige stater.


Zilkth7cx5zcmm

Kijev er et vigtigt center for industri videnskab.

. Utenriksminister Anniken Huitfeldt Ap og Norge fordømmer Russlands anerkjennelse av opprørerkontrollerte områder i Øst-Ukraina som. I en TV-sendt tale til det russiske folk bekrefter president Vladimir Putin at Russland anerkjenner to utbryterregioner i Øst-Ukraina som uavhengige. Russland skal anerkjenne opprørerkontrollerte områder i Øst-Ukraina som uavhengige.

Signeringen av dekretet om anerkjennelse ble deretter sendt direkte. Latvias utenriksminister og Polens statsminister oppfordret mandag EU til å innføre sanksjoner mot Russland før von der Leyens. Kijevas er hovedstaden og den største by i Ukraine beliggende i Kijev oblast i den centrale del af landet ved bredden af floden DneprByen har 2963199 2020 indbyggere og er dermed den ottende største by i Europa.

Avgjør anerkjennelse av opprørerkontrollerte ukrainske. EUs utenrikssjef Josep Borrell sier mandag kveld at Ukrainas sikkerhet er EUs sikkerhet melder Reuters. Utenriksminister Anniken Huitfeldt sier at Norge fordømmer den russiske beslutningen om å anerkjenne de selverklærte folkerepublikkene i Luhansk og Donetsk.

EU står klar til å svare hvis Russland anerkjenner separatister i Ukraina som uavhengige. De vil blant annet forby nye investeringer handel og finansiering fra amerikanske personer til fra eller i de to regionene. Kijev kiæf eller Kiev ukrainsk.

Ukraina ble skapt av Sovjetunionen. Isteden vil de rette skytsen mot de prorussiske separatistene som kontrollerer Luhansk og Donetsk.


Cofcegelr1thpm


R38ysll4km6uam


Ukraine Crisis In Maps Bbc News


Nsdc Terrorists Outshot Residential Quarters In Donetsk And Luhansk Regions Uacrisis Org


Ukraine Crisis In Maps Bbc News


Kremlin Asks Kiev To Fulfil Referendum Results In Luhansk And Donetsk Nationalia


Fd7jqdtmmu4xnm


Vxyqrlw5tkuvrm


Rdmxpfahgnihjm


R38ysll4km6uam


Dqcm2gvvprrvjm


Luhansk People S Republic De Facto


Political Geography Now Lugansk People S Republic


Y7 S9te Exhmzm


Symbolism Of The Donetsk People S Republic Opendemocracy


Ukraine Rebels Hold Referendums In Donetsk And Luhansk Bbc News


Zilkth7cx5zcmm


Nje1qc Ux8bctm


Location Of Donetsk And Luhansk Regions In Ukraine A Areas Under Download Scientific Diagram

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel